diumenge

Famosos amb el Toc de Queda (2).

Ho sabíem, Albert... un "tio" com tu no podia conformar-se amb els Coldplay, els Franz Ferdinand, els Strokes o la Björk...

Si fa unes setmanes era en Mazinger Z el nostre oient secret, aquets dies hem pogut recuperar dels arxius fotogràfics de la Universitat de Löreine-Turingia aquest document (gràcies a la col·laboració del professor Schuppetengrosse -vegeu blogs amics-) que demostra l'interès d'una de les ments més imaginatives del segle XX pels programes de terror musical.


Com diuen les nostres falques... una experiència psicotròpica? la deixalleria del pop? 90 minuts de risc? Ah...?

5 Comments:

Blogger Banessa Pellisa say...

m'encanta. sou taaaann arty.

11:59 a. m.  
Anonymous Anònim say...

arty? si jo us expliqués el què és ser arty... que els hi diguin als moñes que van passar per la Factory... això és una mariconada! que si Mazinguer Z, que si Einstein, ¿Qui serà el proper? ¿l'inspector Clousseau?

4:49 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Hey botifarra no t'enfadis home que sempre pots dedicar-te a fer pel·lícules d'"arte y ensayo"... wharjolillu

10:37 p. m.  
Anonymous Anònim say...

no, si no m'enfado. Només faltaria, amb la de coses que hi ha al món per a queixar-se....buf! que si governs escollits democràticament que serveixen als seus propis interessos, contaminació i explotació de recursos naturals, utilització partidària de la història, incultura, telebasura i un llarg etc. i va i els joves l'únic que fan és rondinar pq no els deixen fer botellón! maleïda joventut que confón antiglobalització amb llibertinatge!!! ahhh a veure si arriba ja l'apocalipsis i fem "borrón y cuenta nueva" amb la humanitat

3:20 p. m.  
Anonymous Anònim say...

l'increible home bala m'ha comentat que darrerament no escolta gaire el teu programa, que s'acaba l'època dels calçots, que el barça ni guanyarà la lliga ni cap altre títol, que hi ha cargols que neixen sense autocaravana, que el proper famós adicte al TdQ serà en Porcorosso (i no l'alcalde de Reuscity)... m'ha dit tantes coses que no recordo com d'altres que vull oblidar però el més colpidor és que no tinguis temps d'actualitzar aquest cony de blog!!!

1:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home