dissabte

Famosos amb el Toc de Queda (1)

En una recent entrevista al setmanari Uncut, Mazinger Z, en l'actualitat un super-robot en hores baixes, es declara un fidel oient del Toc de Queda i un fervent seguidor del post-rock de... ¡¡¡Tortoise!!!.
























D'en Kabuto no en sabem absolutament res, però sospitem que treballa com a subaltern al NME. I, per cert, molta atenció bloggers, perque a partir de la propera setmana i gràcies a la suggerent veu de l'amiga Esther...


ESTRENEM NOVES FALQUES!!!

5 Comments:

Anonymous Anònim say...

Seria molt més interessant entrevistar al Dr. Hell o al Baró Ashler, no? pq sempre ens hem de fixar en els bons de la pel·lícula?

1:24 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Oh no... impossible. En Dr. Hell treballa de repartidor del Telepizza i, per qüestions d'horaris, no tenia temps per concedir entrevistes.
Pel que fa al baró Ashler hauries de saber que al blog CCCP no tenim en absolut cap mena de mirament amb els babaus de la noblesa, i que marquesos, barons, comtes, ducs i altres aristòcrates si es presenten per aquests blog corren el perill d'acabar com la família Romanov (Anastàsia inclosa). A més, si el baró en qüestió te a més el do de l'hermafroditisme... (glups!) no se que vols que et digui!!!

10:52 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Per cert, la pantera rosa estarà properament de gira de promoció de la seva darrera peli... a veure si la pots entrevistar! voldriem saber sobre els seus gustos musicals!!!

4:06 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Per fí l'he trobat!

8:46 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Tant te n'alegres "usuariuanonimu"... ull a la teva trobada o potser acabaràs com en Mazinger Z (fet pols per l'estrés i destrossant la Gran Via de l'urbs hispanica). Salut companys...

1:40 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home