divendres

Una darrera sorpresa...


Chris BROKAW: "Incredible Love" (12XU-Acuarela, 2005)


Acaba d'apareixer el darrer treball (ja en van tres, un d'ells una BSO) del nordamericà Chris BROKAW. Un àlbum que recupera el sentit d'un músic que per alguna cosa ha estat considerat un dels referents del rock (independent?) dels noranta (ex-CODEINE, ex-COME i membre de THE NEW YEAR)


Un treball especialment elèctric carregat de temes vibrants ("Move", "Cranberries", "Blues for the moon"...), píndoles acústiques de pop ("X's for eyes", "Gringa", "100 faces"), una versió desmelenada de Suicide ("I remember") i, en l'edició d'Acuarela, un contundent bonus track que encara fa més atractiu l'elapé ("Through the Roof"). Enregistart als Camp Street de Cambridge (MA) sota la producció de Paul KOLDERIE aquest és l'àlbum de retrovament d'en BROKAW... intens, molt intens.


3 Comments:

Anonymous Anònim say...

Per si caus en la temptació de fer un especial sobre en Chris (com et va passar amb el Chilton) i la seva obra a Come i Codeine, dir-te que jo destacaria aquests dos discos: el "Don't ask don't tell"(Matador, 1994) de Come i el
"Frigid Stars"(Subpop, 1990) de Codeine.

Mmmm... sis temes "clàssics" de Come (l'ordre és indiferent):
1. Let's get lost (1994)
2. Brand New Vein (1992)
3. Hurricane (1996)
4. Wrong side (1994)
5. Middle of nowhere (1998)
6. In/Out (1994)

Mmmm... sis temes "clàssics" de Codeine (idem):
1. New year's (1990)
2. Second chance (1990)
3. Ides (1994)
4. Sea (1994)
5. Realize (1992)
6. Barely Real (1992)

PD: recorda, segur que tot això ja ho saps, que tb ha col·laborat amb Steve Wynn, Viva las Vegas, the New Year, Pullman o the Willard Grant Conspiracy. O que els seus treballs en solitari tb estan força bé!

Fins un altra! vaig a prendre'm la pastilla abans que... ahhhhhhhh... avui hi ha lluna plena!!!!

5:03 p. m.  
Blogger Pep Llunas say...

Doncs veritablemen Mr. Brokaw potser es mereixeria un especial... el problema es aconseguir tot el material (la nostra discoteca és interessant però no tan extensa)...
Coincideixo amb tu, "botifarró", en què "Don't ask don't tell" (1994) és possiblement el millor de Come i sense descartar els tres temes de l'àlbum que inclous a la llista, jo hi afegiria també el "Poison".
Pel que fa a Codeine... em quedo amb el "Barely Real" (1992) i, sobretot, amb "Realize" i "Jr"...
Crec que també són apassionants els temes "Bricks" i "La playa" editats per Acuarela al 2001 en el cd compartit amb Viva las Vegas.

De totes formes em convindria recollir material de The New Year, Pullman o The Willard Grant Conspiracy... haurem de fer anar la mula!!!

7:35 p. m.  
Anonymous Medical Procedure in India say...

That was a VERY interesting one! Seriously interesting.

10:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home