dilluns

Cal fer balanç (musical) del 2005? (3)

I pel que fa a les produccions nacionals, què?
Doncs el proper "Toc de Queda" el dediquem precisament a això.

No hi són tots els que hi haurien de ser, però hem intentat encabir el millor de l'any en 90 minuts i el menú de degustació el conformen alguns debutants o pseudo-debutants (Mate i The Secret Society), reincidents d'altres temporades (Nacho Vegas, Beef i Nosoträsh), veterans amb el cul pelat en aquests afers (Clovis i Mercromina), heterodoxes sense complexos (Refree i Anari), valors amb tradició (Tokyo Sex Destruction i Love of Lesbians) i revelacions més o menys recents (Les Philippes i Delorean).
Tots ells han elaborat algunes de les millors cançons i dels millors treballs discogràfics de la temporada (segons els gustos, of course)... aquí en teniu el setlist (per si algun oient ha perdut el fil):

- TOKYO SEX DESTRUCTION: "L.U.V. is the feeling" (del "5th Avenue South", BCore)
- MATE: "Días" (del "Sol de medianoche", Siesta)
- MERCROMINA: "Lo que dicta el corazón" (del "Desde la montaña más alta del mundo", Subterfuge)
- CLOVIS: "Invencibles" (del "Respira", Sinnamon)
- LOVE OF LESBIANS: "Houston, tenemos un problema" (del "Maniobras de escapismo", Naïve)
- REFREE: "Faltas leves" (del "La matrona", Acuarela)
- THE SECRET SOCIETY: "Night makes thinks look bigger" (del "Sad boys dance when no one's watching", Acuarela)
- NOSOTRÄSH: "Completamente sola" (del "Cierra la puerta al salir", Elefant)
- NACHO VEGAS: "Ocho y medio" (del "Desaparezca aquí", LimboStar)
- GARZÓN: "Frontón" (del "Demo ep", Yoyó Indústrias)
- LES PHILIPPES: "Dada's piggy" (del "Les Philippes and the empty characters", BCore)
- BEEF: "C'mon Rajoy" (del "Victoria Principal", El Ejército Rojo)
-ANARI: "Aingura Hegodunak" (del "Zebra", Metak)
- DELOREAN: "Metropolitan death 3" (del "Metropolitan Detah", BCore)

3 Comments:

Anonymous Anònim say...

Pop nacional? és una estupidesa fer llistetes diferentciant entre pop nacional i pop internacional! Pq no podem dir, p.e., que el darrer disc de Secret Society és un dels millors àlbums de l'any i prou.... putes fronteres! També farem llistetes dels millors grups de Vilanova d'Escornalbou?Tarragona? Reus? Riudecanyes? bah! mariconades! ...i millor no parlem de tots aquells que sota la bandera del pop cantat en català van de guais pq quan hi va haver el suposat boom amb Sopa, Pets,Umpah-pa, etc. la majoria dels seus seguidors no tenien ni idea de qui era Lou Reed, Pete Townshend o Frank Black per citar alguns noms... ja n'hi ha prou de pop carregat de clixés, no? ....ahhhhhh..... quins nervis!!! jau! jau! tranquil, relaxat, masturbat i a dormir!

1:42 p. m.  
Anonymous Anònim say...

ah! per cert... felicitats pel programa! (encara que massa sovint escolto programes repetits, què no et paguen el suficient per fer-ne de nous?)

1:45 p. m.  
Blogger Jordi Ximeno say...

Ja saps que tinc certa facilitat per aconseguir novetats musicals... i ja que parles del millor de l'any a nivell nacional (tb pots consultar el meu blog, clar) recomano pels amants "cortavenas" seguidors d'en Nacho Vegas l'ep que ha publicat Acuarela d'un senyor que es fa anomenar El Hijo i que no és res més que el nou projecte d'Abel Hernández (Migala... sí, aquells soporífers que vam veure a la sala Golfus) acompanyat per en Raül Fernández (Refree) i el bateria Xavi Molero. Estic segur que a tu i al senyor arqueòleg us agradarà!
............... Llarga vida a my bloody tuperware!!!

12:54 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home