diumenge

Blokes on 45

Hem recuperat els primers temes dels fenomenals Orange Juice i, la veritat, després de tants anys, és totalment increïble comprobar la frescor amb la que sonen. Una gran banda, és clar que si.

Domino Records va editar durant el 2005 l'àlbum "Orange Juice. The Glasgow School", una magistral recopilació dels temes de difícil localització dels escocesos.


En el recopilatori, a banda d'un llibret suculent amb molta informació sobre cada tema, s'inclouen els quatre primers 45rpm de la banda: "Falling and laughing" (1980), "Blue boy" (1980), "Simply thrilled honey" (1980) i "Poor old soul (part one)" (1981) -amb les seves corresponents cares B-, l'elapé que van grabar per Postcard el 1981 -però que no va veure la llum fins a principis dels noranta per motius legals-, el tema "Blokes on 45" (paròdia del hit "Stars on 45" i alhora utilitzat com a "sampler" dels singles de la banda) i l'inèdit "I don't care" (enregistrada quan els Juice encara es deien Nu-Sonics, quan encara eren punkis i quan encara l'Edwin Collins i el James Kirk no havien estat tocats pel soul).

F-E-L-I-C-I-T-Y