dijous

Cartell provisional Primavera Sound'06

Aquests dies s'ha fet públic el cartell provisional del Primavera Sound 2006 i, com cada any, la cosa promet (...i força)!!!.

Efectivament, els responsables del PS (és a dir, l'staff de RDL i amiguets varis) acaben de publicitar la llista (provisional) dels artistes que conformaran l'edició d'enguany del festival barceloní que es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny al recinte del forum (ja van dues edicions... molt millor que el poble espanyol -encara que només sigui pel nom!!!)). No cal ni dir que la gran majoria dels noms són pesos pesants del pop-rock més creatiu de les darreres dècades:

Destaquen, con ja va sent habitual, els clàssics, que enguany estan representats pels BIG STAR (vegeu aquest mateix blog una mica més avall), TELEVISION PERSONALITIES (que acaben de treure elapé a través de Domino), els retrovats DINOSAUR JR (Mascis never die!!!), KILLING JOKE (algú els recorda com a teloners dels Pixies al Zeleste fa 16 anyets), YO LA TENGO (siiiiiii), THE FLAMING LIPS (amb un nou disc sota el braç) o STEREOLAB.
Òbviament això de cl'assics és un dir, ja que els que tenim unes quantes primaveres (i no ens referim exclussivament a haver anat a uns quants festivals) recordem perfectament l'època daurada d'algunes d'aquestes bandes.

Una segona "cistella" de bandes són les que en els darrers anys s'han fet un foradet en el cor de la crítica i el públic i que esperen, tard o d'hora formar part de les del primer grup: MOGWAI, CENTRO-MATIC + SOUTH SAN GABRIEL, AKRON FAMILY, XIU XIU, LAMBCHOP, YEAH YEAH YEAHS, STUART STAPLES, ANIMAL COLLECTIVE,...

Finalment la representació "pàtria" amb -sobretot- tres noms: SISA (la cara veterana del festival), els omnipresents LA BUENA VIDA i la (primera?) sorpresa de l'edició d'enguany, el retorn dels SURFIN BICHOS (Alfaro/Pascual).


Ara només ens cal anar seguint la web del festival per veure quines bandes cauen (cada any en cauen) i quines s'hi afegeixen. Més info aquí.

Ah... com sempre el més impresentable és el preu dels abonaments (a banda de les cues, of course).



1 Comments:

Anonymous Anònim say...

Si si aixó promet, encara q per a mi k no tinc un duro sera una mica impossible. Esperem altres d'estiu...
molt maco el blog, ja en fare jo un quan tingui el programa a l'emisora juju.
Salutacions!

4:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home