dimarts

TV on the Radio.


Segon programa de la temporada centrat en presentar, íntegrament, una edició discogràfica, en aquest cas «Dear Science» (Interscope/4AD), el darrer llarga durada dels novaiorquesos Tv. on the Radio.


El quintet de Brooklyn format per Tunde ABENDINE, David Andrew SITEK, Tunde MALONE, Gerard A. SMITH i Jaleel BUNTON, acaben d'editar -el passat setembre- el que és el seu quart llarga durada (si computem aquell OK Calculator que van autoeditar-se a principis de la dècada.


Revistes de la xarxa i pàgines especialitzades de gurús de la modernitat musical (All Music uide, Pitchfork Media, Uncut, Slant Magazine, Q, Metacritic...) ja han saludat Dear Science (Interscope/4AD) com una de les millors edicions discogràfiques de la temporada (i ja en portem... quantes?). Un àlbum molt més eclèctic, amb més dosi d'electrònica, molt més produït -la qual cosa pot ser bona o dolenta, segons com ho mirem- i musicalment menys atrevit que els anteiors (la qual cosa torna a poder ser bona o dolenta). Una primera escolta al disc ens porta aromes de Bauhaus, A Certain Ratio, David BOWIE (un cop més), Talking Heads o Prince, passat pel sedàs dels de Williamsburg. Aquest és el tracklist del programa d'avui, a veure que en treus de clar?

01. «Ambulance» (Desperate Youth..., Touch and Go, 2004)
02. «Shout me out» (Dear Science, Interscope/4AD, 2008)
03. «Stork & owl» (ídem)
04. «Dancing Choose» (ídem)
05. «Golden Age» (ídem)
06. «Halfway home» (ídem)
07. «Family Tree» (ídem)
08. «Red Dress» (ídem)
09. «Mr. Grieves» (cover Pixies) (Young Liars, Touch and Go, 2003)

Per cert, segons les dates de la gira de la seva web sembla difícil que els poguem veure a Barcelona aquesta tardor-hivern... un altre cop serà!.