diumenge

Fleet Foxes.


En una sola hora (els seixanta minuts del TdQ d'avui) intentarem presentar-vos una de les bandes més sorprenents de la temporada: folk, rock, psicodèlia... s'anomenen FLEET FOXES, són un quintet que prové de Seattle i, malahuradament, tot i estar de gira per Europa, no es edixaran caure a casa nostra.


Els temes que escoltarem avui al Toc de Queda
han estat enregistrats gairebé tots en els darrers dotze mesos i han vist la llum en forma d'edició al llarg del 2008. Aquest quintet de Seattle (entre el pop lisèrgic i folk rockista) ha estat el responsabble d'algunes de les millors melodies de l'any i avui els vlíem escoltar a fons al TdQ.


De fet ja fa setmanes que la premsa musical de la xarxa parla de Robin PECKNOLD, Skye SKJELSET, Joshua TILLMAN, Casey WESCOTT i Christian WARGO, com de la gran esperança blanca del rock nordamericà (una altra???) i caldrà demostrar tanta valua en direce i en propers discos. La seva devoció per BEACH BOYS, el folk, CROSBY,STILLS & NASH, la psicodèlia de cambra o Van DYKE PARKS resta clarament palesa, però també s'insinua una certa admiració per IRON & WINE, THE SHINS -no es d'estranyar que Phil EK els hagi produït l'EP que precedeix l'àlbum de debut- o THE BAND.

D'entrada el que hem escoltat d'ells ens ha satisfet força i esperem que també et pugui convèncer a tu, oh gran oient del Toc de Queda. Ja ens diràs el què.

Salut.