dimarts

Arcade Fire (B sides and more).

Continuem sent constants a l'hora d'actualitzar el blog del «Toc de Queda» i, per tant, us penjo el tracklist monotemàtic del darrer programa (en directe el 22/04/2008); enllaunat... qui ho sap?.



Fa cosa de tres o quatre mesos vam dedicar un especial a la banda canadenca capitanejada per Win BUTLER i Régine CHASSAGNE, això és, ARCADE FIRE. En aquella ocasió ens vam dedicar a repassar les cares A dels seus singles, tant dels extrets del "Funeral" (Merge, 2004) com dels que han anat rajant del seu darrer -i més pompós- elapé «Neon Bible» (Merge, 2007). Avui ens hem volgut centrar en "altres" 45rpm que no vam punxar en aquella primera entrega i fent atenció especial a les cares B dels senzills.



Hem començat escoltant «Cold wind» i la versió de l'standar del jazz llatí «Brazil» (que al llarg del temps ha estat interpretada per gent tan diferent com ara Xavier CUGAT i la seva orquestra o per Jonathan PRYCE -Sam LOWRY- a la bso de la pel·lícula del mateix títol dirigida el 1975 per Terry GILLIAM-, tot per tanyent al single dels canadencs d'agost de 2005. No inclós, ara per ara. en cap àlbum de la banda.

També hem passat revista als altres tres senzills que ARCADE FIRE han extret de «Neon Bible»:

a) «Keep the car runing» i la seva cara B, l'espectacular «Broken window» (editat per Merge l'any passat).
b) «No cars go» (tema original del 2003 i recuperat i reinterpretat per la banda en el seu darrer treball) i la més fluixa «Surf city easter bloc» (Merge, 2007).
c) «Intervention» i l'atrevida versió signada pels CALEXICO del «Ocean of noise» (Merge, 2007).
d) La flamant versió del «Poupée de cire, poupée de son» (originàriament escrita per monsieur GAINSBOURG i interpretada per la precisosa France GALL el 1965) i que ara els ARCADE FIRE inclouen en un single compartir amb LCD SOUNDSYSTEM que acaba d'editar DFA Records.

Espero que tot hagi estat del vostre grat.