dilluns

... and you in your autumn sweater.

Un cop finiquitades del vacances tornem a la grata monotonia de la tardor amb una nova temporada del nostre espai: els calaixos estan replets de noves propostes, molta música i nous valors que tenim ganes de compartir amb vosaltres... així que a partir del proper dimarts (el diumenge per als que us agradi l'enllaunat) a partir de les vuit del vespre decretem novament el Toc de Queda al 99.8 del dial de la FM.


L'estiu i les vacances ens han permès fer repostatge de noves forces i carregar els calaixos de la discoteca amb material suficient per poder iniciar la nova temporada del TdQ amb energies renovades. Els primers programes d'aquest nou any radiofònic els dedicarem a presentar, ampaquetar i fer-vos oferiment d'algunes cosetes que han anat apareixent al llarg dels darrers mesos (el que podríem definir com la banda sonora del nostre estiu). Així doncs, "convidarem" i "compartirem" minuts musicals amb el nou i extraordinari treball d'en Thurston «Sonic Youth» MORE; escoltarem el debut, per Sub Pop, de l'explosiu duet NO AGE (renovació de la no wave passada pel turmix de l'experimentació); repescarem la tercera entrega discogràfica (i quina entrega!) del texà Mica P. HINSON; disfrutarem de les noves cançons del franctirador de Vancouver Jason COLLETT; disseccionarem la nova aventura de l'ex Pavement Stephen MALKMUS; encetarem la grata sorpresa amb regust sixty de SHE AND HIM; ens aturarem en el debut dels nordamericans FLEET FOXES (també per Sub Pop); ens aturarem en la darrera entrega dels exitosos DEATH CAB FOR CUTTIE; presentarem els actius d'un interessant personatge amagat darrera el projecte GET WELL SOON i ens deixarem seduir -una altre cop- pel darrer treball de Thalia ZEDEK i la seva nova banda (a part d'altres sorpreses que deixem a l'aire).






L'estiu també ens ha servit per carregar tot un seguit de continguts que conformaran el gruix dels programes d'aquesta tardor. Per l'octubre i novembre d'aquest 2008 anunciem molta acústica, molta cançó de baixa intensitat però alta combativitat molta, música amb missatge i molt de vincle amb la tradició del Village novaiorqués (Cisco HOUSTON, DYLAN, Phil OCHS, Fred NEIL, Peter, Paul and Mary, Pete SEEGER, ALMANAC SINGERS, Woody GUTHRIE, Richie HAVENS, IAN AND SYLVIA...) per poder donar forma als monogràfics sobre «Què escoltava en Dylan?» (1, 2 i 3) que ja anunciàvem al final de la temporada passada. Ens sembla que la cosa pot funcionar... com ho veieu?