dissabte

...from London (1.2)


Resulta totalment obligada la visita als estudis d'Abbey Road on es van enregistrar (gairebé alhora) tres dels discos més significatius i emocionants de la segons meitat de la dècada dels seixanta.
Efectivament, amb pocs mesos de diferència instal·laven l'"artilleria musical" a Abbey Road els Pink Floyd (The People at the gates of down, 1967), The Pretty Things (SF Sorrow, 1968) i The Beatles (Abbey Road, 1969).
A banda per aquí han passat al llarg de les darreres dècades gent com The Shadows, The Hollies, Gerry and The Pacemakers, Elliott Smith o Radiohead. Valia la pena intentar-ho.


I aquí teniu la Meca del post-punk, la primera tenda Rough Trade (no confondre amb el segell, tot i que fa vint-i-cinc anys tenien bastants nexos en comú) oberta el 1982 al 130 de Talbot Road (a Portobello).
Gràcies a aquesta primera "tendeta" podem disfrutar encara avui d'enregistraments seminals i extremadament enèrgics dels primers anys vuitanta. Bandes de la cilindrada de The Fall, Stiff Little Fingers, Television Personalities, Mofungo, The Smiths, Delta 5, Metal Urbain, Cabaret Voltaire, Pere Ubu, Microdisney, Au Pairs, The Slits, The Raincoats, Lora Logic, Virgin Prunes, Swell MAps, Epic Soundtracks, Red Crayola, Wire o Young Marble Giants editaven o eren distribuïdes des d'aquest petit local londinenc... per no parlar de la quantitat d'il·lustres compradors de vinils que han degut veure les prestatgeries de la tenda al llarg dels anys!!!

4 Comments:

Blogger NiñoBomba say...

Crec que t'has equivocat.

La persona a la que segons les lleis de protecció del menor has de mantenir en l'anonimat és a la estimadíssima ***** i no a l'irresponsable del seu progenitor.

Molt maques les fotos per altra banda.

6:53 p. m.  
Anonymous Anònim say...

Diria que és la única que es mereix sortir aquí sense que se n'hagi d'avergonyir... almenys per ara.

10:52 a. m.  
Anonymous Anònim say...

no se perque escribiu comentaris si no serveixen per res!!! a i ami no m'agrada tot aixo que an escrit.

6:47 p. m.  
Anonymous Anònim say...

una altra cosa sou uns tontos. ja es veu amb el votres comentaris

6:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home